Hírek

Jövő héten nyit a Fe-Ho-Va!

A rendezvényen számos ország közel 300 kiállítója kínálja termékeit, szolgáltatásait az érdeklődőknek: népszerű horgász márkák, csalik, kések, ruházat, kiegészítők, fegyverek,  távcsövek, vadász utak, horgásztáborok, kiránduló helyek, erdészházak… a választék rendkívül széles.


A kiállítói kínálat mellett évről évre hagyományos és új programokat, szakmai konferenciákat, bemutatókat, élménybeszámolókat láthat, hallgathat az, aki kilátogat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.
 
A kiállítás egyik ékköve a folytonosan megújuló trófea bemutató, melynek keretein belül látható lesz többek között Molitorisz Károly és dr. Ádámfi Tamás legkedvesebb trófeáinak bemutatója, valamint Kiss Richárd festményei. Megemlékezünk Fekete István és Schell József haláláról is, akik mindketten ötven éve hunytak el.
Természetesen a vadász színpadon láthatók lesznek trófeabírálatok, sólyomröptetések, fegyverkezelési és -tisztítási tanácsadás, divatbemutatók, könyv vagy DVD premierek (Molitorisz Károly, id. Gyimesi György, Híves Tóth Éva, Feiszt Ottó, Hidvégi Béla), gasztro programok, a szombati nap pedig ismét a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.
 
A horgász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók. Az érdeklődők belehallgathatnak a 2019-es világbajnokságokról szóló beszélgetésekbe, élménybeszámolókba, hiszen jelen lesznek a világverő magyar női válogatott tagjai (Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána), a szintén világbajnok férfi feeder-válogatott tagjai (Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás), valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjai (Deák Ferenc, Hipszki Róbert, Oláh Peter, Tóth László) is.
A hagyományokhoz híven a pergető-medencében és az óriás akváriumnál is szintén érdekes programok zajlanak majd.

Egyidejű rendezvények, programok:
 

  • VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)
  • II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny a Magyar Vadászlap közreműködéséve

 

Általános információ:
 
Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján.
 
A vadásztársaságok, horgász egyesületek, erdészetek, fegyveres testületek, lövész egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.
 
Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.
 
Belépés
Változás az előző évekhez képest!
február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére
február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu
 
A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa-ra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.
 
A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem.
 
Bővebb információ: www.fehova.hu

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 

 

 

  
© 2017-2020 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége

Keresés