Hírek

Újabb magyar világbajnoki cím

A Portugáliában, Cabecao városa mellett rendezett III. Feeder Klubcsapat Világbajnokságon a hazánkat képviselő Maros–WalterLand Team megszerezte a feeder klubcsapatok hazai történetének első világbajnoki címét.

A tizenöt klubcsapat részvételével megrendezett világbajnokságon nem volt könnyű dolga a csapatnak. A halban rendkívül szegény versenypályán a fő hal most is a sneci volt. A verseny első fordulója után a magyar klubcsapat a négyes élbolyban fordult az ukrán, a román és a portugál csapatokkal.

A második fordulóban a csapat nem kockáztatott. Minden szektorban a biztonságot jelentő fogásokra helyezték a hangsúlyt. Ahol a küsz volt a megoldás, ott végigküszözték a fordulót, ahol pedig volt esély ponty vagy márna fogására, ott a küszök mellé, jó időben történő váltással fogott bónuszhalakkal egészítették ki fogásaikat. A meghatározott taktika olyan jól működött, hogy a végén 14 pont előnnyel nyerték meg a világbajnokságot az ukrán és a lengyel klubcsapatok előtt. Ezzel horgászsport-történelmi győzelmet szereztek, hiszen az első világbajnoki címet szerző feeder klubcsapatunk a Maros–WalterLand Team lett. 


A csapat tagjai: Walter Tamás, Erdei Attila, Sivák Mátyás, Vidó Ferenc,  Bakó Péter, Csillag László,  

Segítők: Bodnár Sándor, Borda Zsolt, Lipák András, Szarka Imre, Vidó Roland

 

Forrás: MOHOSZ

 

A HECSMSZ minden tagja nevében Gratulálunk az újabb fényes győzelemhez!

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 

 

 

  
© 2017-2020 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége

Keresés