Hírek

Csongrád megyei Halőri Találkozó 2018

2018. március 24.-én a Horgász Egyesületek Csongrád megyei Szövetsége rendezésében lebonyolításra került a hagyományos megyei és vendég halőri csapatok találkozója.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a részvevő halőröket, jellemző viszonyok voltak a 0 - 4 °C léghőmérséklet; enyhe dél-keleti szél, 3 °C-os vízhőmérséklet. A résztvevőket mit sem zavarva - időjárás-edzett személyek - összesen 48 fő képviselte a megyei halgazdálkodásra jogosult egyesületeket, 3 fős csapatokkal. Külön örömmel fogadtuk meghívott halőri munkatársakat a Körösvidéki Horgászegyesületek Szövetségétől és a Bács-Kiskun megyei Horgászegyesületek szövetségétől is. A kora tavaszi csípős időjárás, és a tartósan kialakult lehülés hatása érezhető volt a halak kapókedvén is, összesen 31,85 kg hal került megfogásra.  Szerencsésnek tekinthető azonban, hogy csapadék nem színesítette a rendezvény.

 

A résztvevők több horgászmódszert bevetettek a feeder-en át a rakósig (úszós), azonban a koncentrált etetésre, egyáltalán nem jelentkeztek halak. Annak volt esélye jó eredményt elérni, aki a kereső módszert választotta. 1, illetve 2 méretes ponty már elég volt a dobogós helyezés eléréséhez.

Gratulálunk a részvevőknek, és kívánjuk a jövő évi találkozón már melegebb időjárás fogadja őket.

A verseny eredménye ITT elérhető!

további képek ITT

HECSMSZ

 

 

MOHOSZ tagszervezete
 
Magyar Országos Horgász Szövetség

Magyar Horgász  

 
MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

 

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

SZÁK állami jegy forgalmazás

  

 

Maty-ér

 Atka holtág

 

Objektum koordináták: X: -, Y: -
Gyorskereső:
  
© 2017. Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége

Keresés